Doorgedreven

service

Met ons heeft u één aanspreekpunt voor het hele traject: wij adviseren en monteren. Van de panelen tot de deuren. En als u dat wilt, zelfs de technieken.

Dat begint met een bezoek ter plaatse. Wij komen bij u langs en bekijken samen met u wat u precies wilt. Heeft u zelf al een ontwerp? Prima, dan is dat de vertrekbasis van ons gesprek. En anders brengen wij de ruimte in kaart en gaan onze technische tekenaars aan de slag.

Op basis van uw budget en uw eisen stelt onze calculatiedienst de best mogelijke oplossing voor. De keuze voor het juiste sandwichpaneel is doorslaggevend. Zowel voor het prijskaartje als de kwaliteit van de eindoplossing. Net daarom verdelen wij verschillende panelen van verschillende merken. Uit ons gamma selecteren wij voor u het juiste paneel: afmetingen, isolatie, normeringen, opbouwsnelheid, duurzaamheid…

Ook de technieken kunnen wij voor onze rekening nemen. Inclusief de berekeningen voor bijvoorbeeld thermische en/of akoestische isolatie. Dat alles vertalen we in een plan van aanpak en een duidelijke offerte.

Overtuigd van ons voorstel? Dan plannen we uw project in. En geven we u een zicht op de timing. Vanaf dan is uw project in handen van onze plaatsingsploegen. Hun ervaring en de snelle manier van werken van sandwichpanelen is onze garantie op een hoge eindkwaliteit én een snelle doorlooptijd.

© Proleco 2024
nl_BENederlands (België)