Testimonials

Filip Seghers - Visbedrijf Quisquater

“Wij kozen voor Proleco omwille van hun professionele aanpak en hun begeleiding van het project van A tot Z. Ze nemen de regie van het project echt in handen waardoor wij ontzorgd worden. Ook over het gebruikte materiaal zijn we tevreden: het is duurzaam en de installatie ervan is goed verlopen.”

In 2017 was Proleco de partner van Quisquater bij de uitbreiding van een bestaande vissnijderij.

Bart Teugels - Vleesgroothandel Teugels

“Proleco zal steeds meedenken bij een totaalproject. Ze leven zich echt in in het bouwproject en doen voorstellen om het op een bepaald manier aan te pakken. Bovendien zijn we ook heel tevreden over de opvolging nadat het project voltooid is.”

In 2003-2004 hielp Proleco Vleesgroothandel Teugels met het plaatsen van een nieuwbouw. In 2018 voltooide men de uitbreiding van de bestaande werkplaats.

Simonne Van Asten - Sivafrost

“Proleco is een betrouwbaar familiebedrijf, dat flexibel kan inspelen op de noden die belangrijk zijn voor ons bedrijf. Daarom werkt Sivafrost al 25 jaar graag samen met Proleco.”

Proleco coördineert aannemingen bij Sivafrost waarbij er vanuit de grond wordt vertrokken. Dat wil zeggen: inclusief betonwerken, staalbouw, dakdichtingen,… Bij elke uitbreiding stond Proleco paraat.

© Proleco 2024
nl_BENederlands (België)