Montagebedrijf

sandwichpanelen

Als montagebedrijf van sandwichpanelen laten we de keuze aan u. Of wij stellen een zelfbouwpakket voor u samen. Of u laat alles aan ons over. Dan nemen wij u alles uit handen: van het ontwerp tot en met de montage van de sandwichpanelen. Ook de deuren en technieken kunnen we voor onze rekening nemen.

Daarvoor rekenen wij op onze twee plaatsingsploegen. Met ervaring in verschillende sectoren weten wij wat voor u belangrijk is. Want een correcte montage is ook werken volgens de regels die u belangrijk vindt. Zo weten wij dat als u actief ben in de voedingsindustrie, u verschillende interne richtlijnen heeft waar uw aannemers zich aan moeten houden. Samen met u bekijken wij als montagebedrijf hoe wij de werken zo hygiënisch mogelijk houden.

En voor clean rooms beseffen we dat de lat hoog ligt. Zowel voor de sandwichpanelen zelf als de plaatsing. Niet elk montagebedrijf kan of wil daar mee om. Wij wel. Onze manier van werken is afgestemd op uw eisen. Van het gereedschap tot en met de aangepaste kleding van onze plaatsers.

© Proleco 2024
nl_BENederlands (België)